Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θα καούν στην κόλαση – Θράσος από την Ουκρανία: Έπληξε με βροχή από drones τη φρεγάτα Admiral Essen της Ρωσίας

Θα καούν στην κόλαση – Θράσος από την Ουκρανία: Έπληξε με βροχή από drones τη φρεγάτα Admiral Essen της Ρωσίας
Η ακριβής αναγνώριση του πλοίου επιβεβαιώθηκε από τον συγκεκριμένο χρωματισμό του εξοπλισμού του και τη συνεπή θέση άλλων πλοίων στο λιμάνι
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις 6 Απριλίου, ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν τη φρεγάτα Admiral Essen.
Η ρωσική φρεγάτα 11356R "Ναύαρχος Έσσεν" υπέστη δεύτερη ήττα κατά την επίθεση στις 6 Απριλίου.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν αναλυτές του OSINT από την CyberBoroshno με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης των διαθέσιμων εικόνων της σκηνής.
Η ακριβής αναγνώριση του πλοίου επιβεβαιώθηκε από τον συγκεκριμένο χρωματισμό του εξοπλισμού του και τη συνεπή θέση άλλων πλοίων στο λιμάνι.
Συγκεκριμένα, τα ραντάρ του Ναυάρχου Έσσεν έχουν ένα χαρακτηριστικό λευκό χρώμα. Αυτό το διακρίνει από τις υπόλοιπες φρεγάτες Έργου 11356P, οι οποίες έχουν γκρι κεραίες.
Ένα άλλο σημάδι ήταν η κατάσταση της φρεγάτας «Ναύαρχος Μακάροφ». Μετά την επίθεση, παρέμεινε στο ίδιο σημείο όπου βρισκόταν μετά την προηγούμενη επίθεση.
Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της 2ας Μαρτίου, το Admiral Essen χτυπήθηκε για πρώτη φορά από επίθεση με drone.
Το κύριο χτύπημα έπεσε στη μεσαία υπερκατασκευή του πλοίου, γεγονός που οδήγησε σε σημαντικές ζημιές σε κρίσιμα εξαρτήματα.

essen-1024x967.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης